Over ons

Slagerij Smit is al meer dan 25 jaar een bekende naam in Stadskanaal en verre omstreken. Wij zijn een ambachtelijke slagerij en gespecialiseerd in het verzorgen van uw wensen. Ook onze eigen gemaakte droge worst is bekend in de gehele provincie Groningen en ver daarbuiten. De slagerij is gevestigd in de winkel van Spar Pomp, gelegen aan de van Boekerenweg in Stadskanaal.

Kwaliteit

Slagerij Smit besteedt veel aandacht aan haar producten. Ons vlees moet voldoen aan strenge eisen zoals: goede smaak, malsheid/versheid van het product en de welzijn van het dier. Bij ons staat kwaliteit, hygiƫne, service en ambacht voorop. Op aanvraag bezorgen wij de producten ook bij u thuis.Dennie Smit Slagerij Smit

Bezorging

U kunt bij ons met al uw wensen terecht. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het (geportioneerd) leveren van boodschappen voor bijvoorbeeld verenigingen, instellingen, bedrijven en ook particulieren. Dit kan uiteraard altijd in combinatie met producten uit de Spar supermarkt voor een compleet pakket. Momenteel leveren wij bijvoorbeeld dagelijks verse boodschappen (aardappelen, groente en vlees) aan woonafdelingen in diverse verzorgingshuizen. Daarnaast leveren wij ook prijzen voor de bingo, rollades en vleespakketten om cadeau te geven of als relatiegeschenk.