Pure ambacht

Bij Slagerij Smit verkopen wij ambachtelijk vlees. Bij ons is niet alleen de kwaliteit van ons vlees belangrijk maar ook de herkomst. Dat is de reden dat wij uitsluitend Porc D’or- en Boeuf D’or- vlees verkopen.

Porc D’or

Porc D’or is ambachtelijk varkensvlees waarbij de herkomst van het varken centraal staat. Al het varkensvlees is bij Slagerij Smit Porc D’or vlees. Porc D’or varkensvlees wordt ook wel vlees met een gouden randje genoemd. Voedselveiligheid, zorg voor de dieren en de herkomst van het product is voor veel consumenten een steeds belangrijker aspect bij de keuze voor vlees. Om aan deze vraag te voldoen is Porc D’or ontwikkeld. Het varkensvlees is onderscheidend op een aantal punten, namelijk:

 De varkens zijn geselecteerd op mals en mager vlees

 Hoogwaardige, granenrijke mengvoeders

 Constante aandacht en prettige leefomgeving

 Op diervriendelijke wijze vervoerd

Boeuf D’or

Boeuf D’or is ambachtelijk rundvlees waarbij de herkomst van de runderen centraal staat. Al het rundvlees bij slagerij Smit is Boeuf D’or vlees. Boeuf D’or is, net als Porc D’or onderscheidend op een aantal punten, namelijk:
De Boeuf d'Or kalveren uit Frankrijk verblijven minimaal 150 dagen bij de moeder in de kudde, waarna ze via diervriendelijk transport vervoerd worden naar vleesveebedrijven, geselecteerd door de Boeuf D’or organisatie.

 Op natuurlijke wijze grootgebracht in Nederland

 Veel ruimte, vrijheid en een stressvrij leven

 Constante aandacht voor dier en welzijn

 Hoogwaardig voedsel

 Met Boeuf D’or vlees koopt u veilig en (h)eerlijk rundvlees